Publicat el 19/02/2016

En la darrera sessió plenària, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, va expressar el condol de l’Ajuntament de Vilassar de Mar per la mort de Muriel Casals, diputada del Parlament de Catalunya i expresidenta d’Òmnium Cultural, un exemple a seguir per la seva constància, serenor, coratge, diàleg i compromís en la defensa de la llengua, la cultura catalana i la llibertat de Catalunya.

Paraules de l’Alcalde abans de començar el Ple:

Com bé sabeu fa pocs dies ens va deixar la Muriel Casals, diputada del Parlament de Catalunya i expresidenta d´Òmnium Cultural, entre moltes altres funcions a què l’ha portat una vida de compromís amb el país i la seva gent.
Vull expressar en nom de l’Ajuntament de Vilassar de Mar el nostre més sentit condol per la seva mort a la família i amics, i a la ciutadania en general. La seva mort inesperada ens ha colpit i entristit a tots.  
La Muriel ha estat una persona amb un compromís social, cívic, cultural i polític indiscutible al servei de Catalunya. La seva constància, serenor, coratge, diàleg i compromís en la defensa de la llengua, la cultura catalana i la llibertat de Catalunya són un exemple per tots. 

Lluitadora per la democràcia, defensora dels drets de les persones, compromesa amb la llengua i la cultura, amb la cultura de la pau i la solidaritat”, així la descriu el President Puigdemont. 

Deixa un comentari