Publicat el 13/05/2016

L´Ajuntament de Teià ha impulsat la convocatòria de dos nous plans d´ocupació per a persones que es troben aturades o desocupades, prèviament inscrites al Servei d´Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació, i que no estiguin donades d´alta en cap dels règims de la Seguretat Social.
En concret, l´Ajuntament preveu incorporar set persones als Serveis de Manteniment i quatre més a la piscina municipal.

En el primer cas, s´ofereix contracte laboral temporal de 6 i 4 mesos de durada dins l´exercici 2016, d´acord amb les categories i funcions detallades a continuació: dues places d´operari de manteniment especialitzat en pintura, dues d´operari de neteja viària i jardineria, dues d´operari de neteja viària o manteniment, totes elles de 6 mesos, i una altra d´operari de neteja viària o manteniment, de 4 mesos. Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç i tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins a demà passat, dia 12 de maig.
Pel que fa a la piscina, es requereixen dos operaris de manteniment i neteja, i dos conserges, amb contractes de juny a setembre, amdós inclosos. Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç i tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 20 de maig.

Altres convocatòries
En els darrers temps, el govern municipal ha donat feina a través de diversos plans ocupacionals a nou persones durant mig any: vuit en tasques de manteniment de la via pública i una altra en feines de promoció econòmica. A més, l´Ajuntament ha dut a terme la contractació d´un agent interí de policia i està tramitant la contractació temporal d´un tècnic de Joventut.

Deixa un comentari