Publicat el 15/04/2021

Els aparells s’ubicaran en vehicles de patrullatge. Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Mataró, ciutat cardio-protegida”

El Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament ha instal·lat tres nous desfibril·ladors en cotxes de la Policia Local. Els aparells s’han ubicat en cotxes de patrullatge, com a unitat de resposta urgent en aquelles situacions de crisi cardíaca que hagin d’atendre mentre arriben els serveis d’emergència.

Paral·lelament a la instal·lació dels desfibril·ladors, tota la plantilla de la Policia Local ha rebut formació en l’ús d’aquests aparells, amb instructors del Consell Català de Ressuscitació. A més a més, també s’han adquirit pegats pediàtrics per poder fer servir els equips amb infants, en cas que sigui necessari.

Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “Mataró, ciutat cardio-protegida” i amb la seva instal·lació la ciutat disposa de 47 desfibril·ladors municipals: 42 instal·lats en equipaments, 2 a la via pública (passeig Marítim) i 3 en vehicles de la Policia Local, a banda dels aparells que hi ha a equipaments privats i que també són d’ús públic.

Els nous desfibril·ladors s’han adquirit gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 2.831,40 €.

 

Deixa un comentari