Publicat el 04/07/2016

Mataró és una de les poblacions que participen al projecte “ Liceu a la fresca”, que retransmetrà aquest divendres 8 de juliol en directe l’òpera “ La Bohème” de Giaccomo Puccini. 

S’oferirà gratuïtament a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro, situada al carrer de Santa Teresa 61, a partir de les 22 h. 
L’accés serà obert a les 21.30 h i l’aforament serà controlat per ordre d’arribada fins exhaurir localitats. 

Amb aquest projecte, el Gran Teatre del Liceu apropa l’òpera als municipis catalans i als nous públics oferint la retransmissió en simultani a totes les localitats adherides, a través de la senyal de TV3.
L’Ajuntament de Mataró i la Fundació Iluro sumen esforços amb la finalitat de fer arribar l’òpera a Mataró, amb caràcter gratuït i la mateixa nit en què serà representada al Liceu. L’òpera “La Bohème”, tracta l’amor de joventut entre Mimí i Rodolfo res més conèixer-se en unes golfes a París. Malgrat ser feliços junts, Rodolfo trenca la relació amb l’excusa del coqueteig de Mimí. 

Amb la producció de la English National Opera de Cincinnati i sota la direcció musical de Marc Piolet, i direcció d’escena de Jonathan Miller, l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor
Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya, donaran vida a l’obra de Puccini d’amor, joventut i tragèdia. 
Serà una nit ciutadana per als amants d’aquest gènere artístic i musical.

Acte: Òpera La Bohème
Dia: Divendres 8 de juliol
Hora: les 22 h. (a les 21,30 h accés obert)
Preu: gratuït
Lloc: Sala d’actes de la Fundación Iluro, c/ Santa Teresa, 61

Deixa un comentari