Publicat el 15/12/2018

L’objectiu és millorar la relació i la comunicació entre les entitats i el consistori de Calella i ajudar a les entitats en el seu dia a dia

L’Ajuntament de Calella està treballant en l’elaboració del Pla Estratègic d’Entitats de Calella, juntament amb les associacions de la ciutat. El Pla Estratègic neix del Reglament de Participació i Consell de Ciutat amb l’objectiu de millorar la relació i la comunicació entre les entitats i el consistori i ajudar a les entitats en el seu dia a dia.

El pla estratègic és el document on es planifiquen de manera cronològica els objectius generals que es vol assolir a llarg termini. Així, des de l’Ajuntament de Calella s’ha contractat a una empresa especialitzada que s’ha entrevistat amb diverses entitats de la ciutat i els tècnics de l’Ajuntament. Arrel d’aquestes entrevistes, a l’última sessió del Consell de Participació i Ciutat, es va realitzar un taller on es van exposar les conclusions de les entrevistes, així com les necessitats que tenen ambdues parts.

En aquests moments, s’està redactant el Pla Estratègic que haurà d’aprovar-se al Ple Municipal. Abans, però, tant els membres del consistori com les entintats podran llegir-ho i aportar les seves opinions.

Foto: Web de l’Ajuntament de Calella.

Deixa un comentari