Publicat el 11/05/2021

El nou auditori de Can Saleta va acollir l’acte amb motiu del Dia Europeu del Comerç de Proximitat

L’Ajuntament va retre homenatge a les botigues, restaurants i hotels del municipi amb més de 50 anys d’antiguitat i els va obsequiar amb una làmina commemorativa i personalitzada per a cadascun. El nou auditori de Can Saleta de Calella va acollir  l’acte: “Més de 50 anys aixecant la persiana”
L’alcaldessa, Montserrat Candini; el president de les PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i Vallès Oriental, Carles Gironès; i el president de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, van ser els encarregats d’obsequiar als establiments, que un per un van anar pujant a l’escenari.
Aquest reconeixement també posa l’accent a la resiliència d’aquest tipus d’establiments, un sector durament castigat per la pandèmia.
Per a Montserrat Candini “comptar amb aquests tipus de negoci a Calella reafirma el caràcter i ADN que tenen els nostres comerciants. Aixecar la persiana és una actitud vital; i ara més que mai, com a administració, hem de seguir treballant per enfortir la nostra cadena de confiança amb els botiguers, hostalers, hotelers… per tal d’aconseguir una reconstrucció total del nostre comerç.”

 

 

Deixa un comentari