Publicat el 06/07/2021

Els més petits comptaran amb una nova zona d’esbarjo que substituirà la que hi havia, que es trobava molt degradada. Les barres de cal·liestènia permetran la pràctica d’esport a l’aire lliure i millorar la seva salut

L’Ajuntament ha realitzat un parell d’accions que motiven a l’esbarjo i a la pràctica d’esports a l’aire lliure. Aquestes iniciatives han servit per renovar zones del municipi que es trobaven en mal estat i dotar a la ciutadania de noves instal·lacions: més segures i atractives.

D’una banda, s’ha realitzat una renovació total de la zona de jocs de la Plaça Maresme; els més petits ja no hauran de jugar en una àrea degradada i podran gaudir d’una millor qualitat i experiència a l’hora de l’esbarjo.
D’altra banda, s’ha instal·lat un nou espai per a fer cal·listènia; aquesta modalitat es defineix com a la realització d’un conjunt d’exercicis centrats en els moviments de grups musculars, en la potència i l’esforç.
Els usuaris desenvolupen l’agilitat, la força física i la flexibilitat: factors ideals per modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

 

Deixa un comentari