Publicat el 26/08/2021

La zona estarà oberta les 24 hores del dia i permetrà que Calella disposi d’un espai alternatiu d’estacionament especialment valuós durant la temporada d’estiu

Gestió Viària S. L. (Gestvia) ha posat en marxa un nou aparcament gratuït de 3.000 metres quadrats amb capacitat per a més de 120 places de turismes i motocicletes. L’aparcament, situat uns terrenys d’equipaments municipals al carrer Joan Coromines, serà sense vigilància i gratuït i estarà obert les 24 hores al dia.

A través dels ingressos de la zona blava, Gestvia ha assumit el cost total de la creació del aparcament. La creació de l’aparcament ha necessitat netejar el terreny, adequar els accessos, senyalitzar-ho, fer la instal·lació elèctrica per a que estigui il·luminat durant la nit i renovar i tractar la sorra.

Aquest nou aparcament permetrà que Calella disposi d’un espai alternatiu d’estacionament especialment valuós durant la temporada d’estiu així com un espai que pot cobrir necessitats puntuals associades a la mobilitat de la ciutat.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari