Publicat el 28/03/2021

La 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella comptarà amb nou propostes que es duran a terme durant el llarg de l’any a diferents espais de la ciutat

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i el director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, Albert Deprius, han presentat la programació de la 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella al pati del Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué.
El director artístic de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, Albert Deprius, ha explicat que la programació “s’emmarca amb dos blocs. Un primer bloc amb espectacles de gran format i un segon bloc amb espectacles de cambra i un format més reduït”.
La 10a Temporada Lírica Ciutat de Calella començarà el mes de maig, el dia 23, a l’Església de l’Escola Pia amb la sarsuela “Tastet líric”, un concert guanyador del Premi Conxita Badia. La Temporada Lírica també inclourà òpera i sarsuela, amb orquestra i amb solistes de luxe.
Com a novetat, enguany s’incorporen quatre concerts de petit format que s’inclouen dins de la programació del Nits d’Estiu Calella Festival, seran:
– el Concert de piano “Duo Sánchez & Fortuny”,
– el recital “De Beethoven a Strauss, de Barcelona a Paris” a càrrec de Ferran Albrich i Marc Serra,
– el concert “Clàssics de pel·lícula i tangos” a càrrec de Cecília Quartet, i
– el recital “La bella Napoli” a càrrec d’Albert Deprius i Josep Buforn.

L’Ajuntament de Calella subvenciona aquest any la Temporada Lírica amb 22.000 €, el que suposa un 24% del cost total de l’organització del projecte, arribant així gairebé a 100.000 € subvencionats en aquests 10 anys.
En aquest sentit, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha explicat perquè l’Ajuntament aposta especialment per la cultura: “Per nosaltres la cultura també és economia i tant important és pujar la persiana dels comerços com pujar els telons dels teatres. Qui vulgui pensar que la cultura és secundaria, no entén el nostre ADN com a país. La cultura guareix molt l’ànima i no hi ha res que guareixi més, especialment en els temps que ens trobem, que la cultura, la música i l’art”.

 

Deixa un comentari