Publicat el 27/02/2023

Els caldencs i les caldenques podran lliurar les seves obres de la Mostra Literària a través de la seu electrònica o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament fins al pròxim divendres 31 de març

 

 

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme han posat en marxa la quarantena edició de la Mostra Literària del Maresme. Fins al pròxim divendres 31 de març, els caldencs i les caldenques que ho desitgin podran presentar els seus treballs al cèlebre certamen.
Com sempre, les obres podran ser de temàtica lliure, però hauran de ser individuals, escrites en català i totalment inèdites. Així mateix, només s’acceptarà una obra per categoria, modalitat (prosa o poesia) i persona participant.
Novament, la quarantena edició de la Mostra Literària del Maresme comptarà amb set categories diferents segons l’edat de les persones participants: GRUP A1 (6 i 7 anys), GRUP A2 (8 anys), GRUP B (de 9 a 11 anys), GRUP C (de 12 a 14 anys), GRUP D (de 15 a 18 anys), GRUP E (de 19 a 25 anys) i GRUP F (a partir de 26 anys).
Els grups es classificaran tenint en compte l’edat real de les persones participants abans del pròxim divendres 31 de març. També, en el marc del reconegut certamen, s’atorgaran dos guardons extraordinaris sense límit d’edat: el premi de microrelats i el premi de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Pel que fa a la presentació dels treballs al certamen, aquests s’hauran de lliurar preferiblement en format digital a través de la seu electrònica del web municipal. De manera presencial, es podran entregar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

El pròxim dissabte 22 d’abril, a les 18 hores, la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac acollirà l’acte de lliurament dels premis de la fase local de la Mostra Literària del Maresme.
Prèviament, un jurat professional avaluarà els treballs presentats al reeixit certamen. Les persones guardonades s’emportaran un xec regal per a gastar a la botiga cooperativa Abacus. Així mateix, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac enviarà una selecció de les obres premiades a la fase comarcal de la Mostra Literària del Maresme.

Bases de la 40a Mostra Literària del Maresme Fitxer: 20230206_Uns_altres_Bases_de_convocatoria_Bases_de_la_XL_Mostra_Literaria_del_Maresme_Fase_local_2023.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari