Publicat el 08/08/2021

El disseny és un homenatge artesanal a l’aigua, origen i fil conductor del municipi, molt present en la història, la mitologia i la vida dels caldencs i les caldenques


Del dissabte 28 d’agost al dissabte 11 de setembre, Caldes d’Estrac s’engalanarà per a gaudir del moment més esperat de tot l’any: la Festa Major.
Aquestes setmanes, l’Ajuntament ultima els darrers detalls de la reeixida celebració popular, que, com sempre, comptarà amb propostes per a totes les edats, però, enguany, adaptades a la situació sanitària actual. «Tot i que estem acabant de tancar els últims temes, hem volgut començar a escalfar motors amb la presentació del cartell de la Festa Major 2021», explica el regidor de Cultura, David Salvà.

Dissenyat per l’estudi de creativitat estratègica de marca i disseny gràfic reflexiu El Gallinero Studio, el cartell s’inspira en els 800 anys de la fundació del municipi i en el fort lligam del poble amb l’aigua, la que brota del seu brollador des de temps immemorials i la del Mar Mediterrani.
Amb aquests dos elements, els dissenyadors van crear un cartell amb 800 gotes d’aigua, que es van dipositar una a una amb una pipeta, conformant les paraules ‘Festa Major’.
A més, van afegir el toc festiu barrejant l’aigua amb diferents colors d’aquarel·les. «Aquesta era la proposta que vam pensar per a la Festa Major 2020, que malauradament es va haver de suspendre per la crisi sanitària. Enguany, recuperem la idea i sumem una gota més: 801 gotes d’aigua que simbolitzen els anys de la fundació del poble i alhora conviden a gaudir de la celebració», afirma Salvà.

 

Deixa un comentari