Publicat el 14/04/2021

Les empreses dedicades a la construcció en el nostre entorn rebran visites informatives. Una aposta per l’evolució del sector de la construcció.

Despatxos d’arquitectura i enginyeria, constructores, empreses de reformes o de  domòtica, instal·lació de plaques solars, fusteria, interiorisme… Es calcula que només al Baix Maresme són unes 700 les empreses que es dediquen al sector de la construcció en un moment en el què aquesta activitat es troba en ple procés d’evolució per la necessitat d’adaptar-se a les actuals exigències mediambientals i per l’aparició de noves tecnologies.
Amb la voluntat de donar suport a les empreses del nostre municipi, l’Ajuntament de Cabrera de Mar a través de QuatreRibes (la iniciativa de promoció econòmica que comparteix la nostra població amb Argentona, Dosrius i Òrrius)  és un dels 10 municipis de la comarca que s’han sumat al Projecte TTT.
Aquesta proposta, que compta amb una subvenció de 266.000 € de la Diputació de Barcelona, pretén treballar àmbits com ara tecnologies 4.0, les energies renovables, la innovació en els materials i tècniques de construcció l l’economia circular.

 

Deixa un comentari