Publicat el 28/07/2016

L’Ajuntament de Badalona va oferir una recepció a un grup de nenes i nenes palestins que varen visitar la ciutat en el marc del projecte Vacances per la Pau.
L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, juntament amb el cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, la regidora de Partipació, Fátima Taleb, i diversos regidors de l’Ajuntament varen rebre al Saló de Plens aquest grup de deu nens i nenes procedents dels camps de refugiats de Cisjordània, 

Vacances per la Pau és un programa solidari adreçat al sector més vulnerable de la població infantil palestina. Es va iniciar fa onze anys amb la finalitat de facilitar durant un temps la sortida dels infants cap a un entorn sense pressió, en pau, sense estrès i amb un munt d’oportunitats de treure profit de l’hospitalitat d’entitats i persones implicades en un projecte de pau i solidaritat. 

Vacances per la Pau està organitzat per la Intersindical Alternativa de Catalunya, la secció sindical de CATAC de l’Ajuntament de Badalona, i col·laboren el Club Nàutic Bétulo, l’Escola del Vent, el Club d’Estels Mira Mira, Marina Badalona SA, l’Associació Amics del quetx Ciutat de Badalona i l’Ajuntament de Badalona.

Els infants van gaudir d’activitats a la piscina del Club Nàutic Bétulo, a la platja amb monitors de l’Escola de Vent, amb el Club d’Estels Mira Mira i també navegaran amb el quetx Ciutat de Badalona.

Deixa un comentari