Publicat el 13/01/2017

Representants polítics dels Àmbits de Badalona Justa i Inclusiva i de Badalona Habitable han visitat recentment les instal·lacions de l’ONCE a Badalona. En una reunió posterior han expressat als seus representants la voluntat de reprendre el diàleg i de treballar conjuntament amb totes les entitats que treballen temes de diversitat funcional i discapacitat amb l’objectiu d’aplicar polítiques públiques inclusives.

L’ONCE i l’Ajuntament de Badalona han compartit experiències i han valorat propostes de millora en l’accessibilitat del col·lectiu de persones amb discapacitat visual, com per exemple, la necessitat de disposar de més semàfors per a invidents, la implantació de comunicació sonora al transport públic, així com la importància de dotar d’elements delimitadors els carrers amb plataforma única que hi ha a la ciutat. 

Així mateix, els representants de l’ONCE han plantejat la creació d’un Consell de la Discapacitat a Badalona que serviria per debatre i consensuar mesures encaminades a la normalització de les persones amb diversitat funcional, que complementarien les que surtin del futur Observatori de la Discapacitat intel·lectual, que s’està impulsant des de l’ Ajuntament.

De la mateixa manera, també han insistit en la necessitat de dotar tots els barris de places públiques d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari