Publicat el 14/01/2017

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Badalona està portant a terme un Pla de Xoc per millorar l’estat de les instal·lacions esportives municipals. Es tracta d’una cinquantena d’actuacions en 15 equipaments esportius de la ciutat amb una inversió de 200.000 euros. La regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha estat l’encarregada avui de presentar els detalls d’aquest pla d’actuacions en una roda de premsa realitzada al pavelló esportiu Casagemes.

El Pla de Xoc, iniciat el mes de desembre passat, actua sobre diverses zones esportives; camps de futbol; pavellons i pistes poliesportives; pistes d’atletisme i petanca. Les obres de millores i arranjament de la piscina municipal Mireia Belmonte, amb un import de 48.000 euros, són una de les actuacions que ja han finalitzat i que han permès la reobertura d’aquesta instal·lació aquesta mateixa setmana.

Camps de futbol
– Al camp de futbol de Bufalà s’han substituït els focus d’il·luminació i resta pendent la reparació de les grades de formigó.
– A Montigalà també s’ha renovat la il·luminació i es faran treballs de millora al talùs.
– Al camp de Llefià les actuacions afecten els vestidors, talús i reparació de tanques, a banda de la reparació de la columna d’il·luminació. Com en altres camps també s’han renovat els focus.
– Al camp de Pere Gol l’arranjament de vestidors, inclòs el destinat als àrbitres, reposició i repintat d’elements malmesos, entre d’altres, són les principals actuacions pendents. Ja s’ha reparat la caldera i s’han substituït els focus.
– A Lloreda, a banda dels focus ja renovats, les actuacions es centren en la tanca perimetral, inclosa la poda de l’arbrat, i la neteja i retirada de males herbes del terreny.
– Al camp de futbol Badalona Sud s’ha fet la reparació de la caldera 

Zones esportives

– Can Cabanyes. S’han renovat els focus, s’ha reparat la caldera i s’ha arranjat els alicatats dels vestidors.
– A la pista poliesportiva Pere Martell es repararà la tanca perimetral de la instal·lació.
– Les pistes d’atletisme veuran millorats els seus vestidors i la zona de magatzem

Pavellons esportius

– Casagemes: Al pavelló esportiu de Casagemes s’ha reparat la pista de parquet i s’han fet millores a la zona de tennis taula. Resta pendent el pintat del parament de la pista i de les pistes d’esquaix.
– Als pavellons de la Plana i dels Països Catalans s’ha reparat el parquet.
– Al poliesportiu de Bufalà les actuacions es centraran en la substitució de la caldera; la neteja i arranjament de la pista descoberta i de la zona de petanca; es netejarà el canal d’aigües de la pista descoberta i es repintaran els vestidors. 

Dins d’aquestes obres incloses en el Pla de Xoc d’Esports desembre 2016 – gener 2017, cal afegir la recol·locació del mòdul prefabricat recuperat que hi ha instal·lat a la petanca de la plaça Segona República, al barri de Lloreda.

La regidora d’Esports, Maria Gallardo, ha assenyalat que “amb aquestes intervencions s’ha posat fil a l’agulla en el manteniment de les instal·lacions esportives municipals”, tot admetent que “encara queden moltes coses a fer per les mancances que s’arrosseguen dels anys anteriors”.

Deixa un comentari