Publicat el 21/01/2015

L’Ajuntament de Badalona va precintar ahir a la tarda un local situat al carrer de Rodrigo Caro, del barri la Salut. El tancament de l’establiment s’ha portat a terme perquè l’activitat que s’hi estava desenvolupant com a centre cultural de la Comunidad Islámica de Badalona Al-Riduan no s’ajusta als usos permesos en aquest local.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que l’Ajuntament de Badalona ha precintat el local perquè no reunia les condicions urbanístiques per portar a terme l’activitat que s’hi realitzava. Albiol ha recordat que “a Badalona per poder fer qualsevol tipus d’activitat, sigui quina sigui, tothom ha de complir les normes i la legalitat, i quan es parla de tothom això inclou també a la comunitat musulmana”.
L’alcalde ha explicat que des de l’Ajuntament “s’ha fet un seguiment de la legalitat del local, on es realitzaven ensenyaments islàmics, però que ha generat molta preocupació en el veïnat, per la possibilitat que també fos utilitzat com a mesquita”. L’alcalde, a més, ha afirmat que “tothom a Badalona ha d’assimilar que des de fa tres anys no es pot fer el que es feia abans i que consistia en tenir tots els drets i cap obligació”.
El passat mes d’octubre la Guàrdia Urbana de Badalona va inspeccionar el local i va comprovar que s’havien fet unes obres sense la corresponent llicència municipal i que havien consistit en la modificació de la distribució original, motiu pel qual es va obrir expedient urbanístic.

Deixa un comentari