Publicat el 04/11/2021

El programa fomenta la participació de les persones grans i inclou activitats de formació en tecnologies de la informació

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la directora corporativa de Programes Socials de la Fundació Bancaria “la Caixa”, Montserrat Buisán, han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració del “Programa de gent gran”, un programa que té com a objectiu fomentar la participació, millorar el benestar i contribuir a desenvolupar plenament aquesta etapa de la vida.

Aquest conveni col·laboratiu, que restava pendent des de 2016, permetrà desenvolupar la implantació d’activitats que fomentin l’autonomia i la interrelació amb la comunitat i el benestar sociosanitari de la gent gran.
La situació de pandèmia, encara vigent, ha posat de manifest la necessitat de les persones grans de formar-se en el món digital perquè puguin fer ús del ventall de possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i millorin les seves possibilitats d’accedir als nous sistemes de comunicació i d’informació.
Les activitats es duran a terme en els casals municipals de la ciutat adherits al conveni. Per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la signatura d’aquest conveni “evidencia el treball que fa el Govern municipal per a millorar la qualitat de vida del veïns i veïnes de Badalona, i, en aquest cas concret, per fomentar la participació de les persones grans a la societat i donar valor a la seva experiència “.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari