Publicat el 30/09/2016

L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció a l’esportista badalonina Melany Bergés que ha participat als Jocs Paralímpics de Río 2016. L’acte ha tingut lloc al Saló de Plens i ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa Dolors Sabater; la regidora d’Esports, María Gallardo; diversos regidors de l’Ajuntament així com familiars i amics de l’esportista.

Durant aquest 2016, Melany Bergés s’ha proclamat campiona d’Europa 2016 en els 400 metres llisos T12 i ha participat als Jocs Paralímpics de Río 2016, on ha aconseguit un diploma.

L’atleta paralímpica Melany Bergés va néixer l’any 1990. Des dels 15 anys ha estat becada en centres d’alt rendiment esportiu. Habitualment disputa les curses de 100 metres, 200 metres, 400 metres i la prova de relleus 4×100 metres. Fins l’any 2012 també participava a les proves de salts de longitud. L’any 2015 va aconseguir el rècord d’Espanya dels 400 metres amb un temps d’1.01.38.

L’alcaldessa Dolors Sabater ha dit durant l’acte que “l’esforç de la Melany ens ha d’encoratjar a treballar per aconseguir que l’esport que practiquen persones amb diversitat funcional tingui tot el suport que necessita i es mereix”. “El fet de tenir una diversitat funcional obliga a l’esportista a esforçar-se el doble o el triple i Melany Bergés ens ha demostrat que si es té un somni i es vol aconseguir una fita, treballant de valent s’aconsegueix”, ha afegit.

L’atleta Melany Bergés has explicat que el seu objectiu “és impulsar l’esport paralímpic ja que, a priori, no té tanta difusió com l’esport olímpic, tot i que es tracta del mateix, esport al cap i a la fi. Fins i tot es pot dir que l’esport paralímpic té un plus d’esforç a causa de les diferents discapacitats dels atletes”.

Deixa un comentari