Publicat el 01/09/2016

L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció a la jugadora de bàsquet Anna Cruz, guanyadora d’una medalla de plata amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Río 2016. 

L’acte institucional ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, en presència de l’alcaldessa Dolors Sabater, altres membres de la Corporació municipal, la seva família i nombrosos amics. L’alcaldessa Dolors Sabater ha destacat que “Anna Cruz és un exemple per a tothom pel seu esperit de sacrifici, disciplina i treball en equip”.

Un cop ha acabat la primera part de recepció, Anna Cruz ha sortit al balcó de l’Ajuntament, on ha estat aclamada pels badalonins i badalonines. Ha mostrat la medalla de plata guanyada a Río així com la Venus que acabava de rebre. Els Castellers de Badalona han aixecat un pilar en honor seu.

Anna Cruz marxarà de manera imminent cap als Estats Units per incorporar-se a la disciplina de l’equip Minessota Lynx de la WNBA, on tornarà a jugar aquesta temporada. L’any passat, ja va guanyar amb aquest equip ,la lliga professional de bàsquet femení dels Estats Units.

Deixa un comentari