Publicat el 21/03/2021

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya d’acompanyament i suport personalitzat a totes les persones que viuen soles més grans de 65 anys

La campanya, que es duu a terme des de la Regidoria de Serveis a les Persones, va començar a inicis de  març i s’allargarà durant els propers mesos.
Una treballadora familiar de l’Ajuntament visitarà totes les persones empadronades a Alella que viuen soles per informar-les directament de tots els recursos i tràmits que s’ofereixen des de l’Ajuntament per a la gent gran, com ara el servei de Teleassistència, el Servei d’Ajuda a Domicili, el d’arranjament d’habitatges, els tràmits de la llei de dependència i la discapacitat o el projecte Alella Poble Cuidador.
La visita també serveix per valorar la situació general de la persona i de l’entorn, i detectar les seves necessitats i possibles indicadors de risc. En aquest sentit, s’aprofita la trobada per inscriure a la persona, si així ho considera convenient, en el registre del servei de la Policia Local de suport d’evacuació en cas de situació d’emergència com nevades, incendis i/o onades de fred o calor.
De moment s’ha començat a visitar a una cinquantena de persones més grans de 80 anys i l’objectiu és estendre aquesta campanya a les més de 300 persones més grans de 65 anys que viuen soles.

Deixa un comentari