Publicat el 23/09/2016

El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d‘Antoni Pujadas i s‘adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella.
Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge.
Segons també informa el consistori, aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi.

D’altra banda, els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d´Alella.

El Mercat de Segones Oportunitats és un projecte que vol treballar diversos objectius: donar una nova vida als objectes practicant les 3R (REDUIR, REUTILITZAR i RECICLAR), promoure el consum responsable de la ciutadania, donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats. Pot participar-hi qualsevol persona major de 16 anys, entitat o centre escolar, preferentment d’Alella. En el cas de sol·licitants d’altres municipis, el criteri de prioritat per ser acceptats serà la proximitat geogràfica.

El termini d´inscripcions és fins al 10 d´octubre i es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Alella, amb l’original del document d’identitat.
En el moment de fer la sol·licitud caldrà realitzar l’autoliquidació de les taxes davant l’oficina d’Alella de l’ORGT.

Es poden consultar les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats al web municipal (www.alella.cat), on també es pot trobar tota la documentació  i informació necessària per poder formalitzar la inscripció.

Deixa un comentari