Publicat el 05/12/2014

L’Ajuntament ha iniciat el procés per a l’adjudicació dels tres habitatges socials —dos d’una habitació i un de dues— del carrer Canonge. Aquesta nova promoció d’habitatges públics es destinaran a règim de lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys. La convocatòria per presentar les sol·licituds finalitza el 19 de gener.
Hi poden concórrer totes les persones empadronades a Alella que tinguin com a mínim 3 anys continuats d’empadronament al municipi, o intermitents al llarg dels darrers 10 anys, i que tinguin entre 18 i 35 anys a data de 31 de desembre de 2014.
Els ingressos de la unitat familiar que presenta la sol·licitud han de ser superiors a 9.000€ i inferiors a 3,27 vegades IRSC, comput anual del 2013.
El termini del contracte serà de cinc anys improrrogables i el preu del lloguer oscil·larà entre els 248,85 i 315€ al mes. A aquests imports caldrà afegir les despeses comunitàries i dels serveis. Podeu consultar les normes reguladores amb els terminis i la documentació requerida en aquest enllaç:
http://www.alella.cat/habitatge


Els habitatges del Canonge i la urbanització de l´entorn
L´Ajuntament està a punt d´enllestir la promoció d’habitatges socials del carrer Canonge i la urbanització de l’entorn, consistent  amb la construcció d’un nou espai públic al carrer Girona i la connexió d’aquest carrer amb el carrer Canonge. La nova promoció ha estat finançada i gestionada directament per l’Ajuntament i incrementa el parc local d’habitatges protegits de lloguer amb tres pisos més, els quals s’afegeixen als 61 de la promoció de Cal Doctor i als 8 de les Heures, promoguts i gestionats per la Generalitat.
La nova promoció és un edifici plurifamiliar de tres plantes dividides en un habitatge en planta baixa, i dos habitatges, tipus dúplex a la primera planta.
L’edificació, construïda a tres vents, té la façana principal al carrer Canonge i està adossada a la paret mitgera de l’edifici veí. La façana posterior té una eixida d’ús privatiu amb accés des de l’habitatge de planta baixa. La façana lateral dóna a un passatge de nova creació que connecta la placeta construïda al final del carrer Girona amb el carrer Canonge. L’habitatge de la planta baixa, amb accés directe des de la vorera del carrer Canonge, té una superfície útil de 63 m2 i consta de pati privat, rebedor, dos habitacions, bany i una estança principal amb sala d’estar, menjador i cuina.
A la planta superior s’han construït dos habitatges dúplex que tenen accés directe des del passatge lateral que connecta el carrer Canonge amb el carrer Girona, mitjançant una rampa i una escalinata. Són dos pisos de 40 m2 amb sala-menjador i cuina, lavabo i escala interior a la planta dúplex amb un dormitori, bany complet i rentador amb galeria exterior.
Un cop finalitzat, l’edifici tindrà un nivell d’eficiència energètica i sostenibilitat molt elevat. En la construcció s’han utilitzat sistemes constructius i tecnològics que permeten aquest nivell de certificació.

Deixa un comentari