Publicat el 12/02/2018

Aquest espai serà un nou canal de comunicació on la ciutadania pot informar-se de l’activitat municipal. Les persones usuàries poden utilitzar la pàgina per expressar les seves valoracions i suggeriments per tal de millorar la ciutat

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa aquest dilluns la seva pàgina de Facebook oficial amb l’objectiu d’enfortir i millorar la comunicació i obrir un nou espai on la ciutadania pugui informar-se de l’activitat municipal i expressar les seves opinions, dubtes i suggeriments perquè siguin recollides i gestionades pel consistori. La pàgina, que té per nom Ajuntament de Badalona (www.facebook.com/AjBadalonaBDN) recollirà les notes de premsa publicades al web municipal www.badalona.cat i també altres tipus de continguts relacionats amb l’activitat i l’agenda de l’Ajuntament i les altres entitats municipals, així com recomanacions a la ciutadania en situacions d’emergència.

Aquesta pàgina de Facebook s’afegeix al compte que l’Ajuntament de Badalona té a la plataforma de micromissatgeria Twitter (@AjBadalona). A través d’aquests perfils en les xarxes socials, el consistori vol informar i interactuar amb les persones usuàries de la manera més eficient i precisa possible per tal de millorar la nostra ciutat i promoure la igualtat i la cohesió entre la ciutadania. No obstant això, cal tenir present que les respostes que es donen i la informació facilitada quan s’interacciona amb les persones usuàries no té el rang d’oficial. Per obtenir una comunicació oficial, cal adreçar-se al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) presencialment o, en els casos que sigui possible, de manera telemàtica.

Per garantir que aquest nou canal de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania funciona de manera correcta s’han establert unes normes d’ús. Les persones usuàries de la pàgina de Facebook municipal podran fer publicacions sempre que els seus comentaris no atemptin contra la dignitat de les persones ni la reputació de l’Ajuntament de Badalona. D’altra banda, la publicació de continguts publicitaris i/o amb continguts que tinguin els drets reservats està restringida. Per últim, l’Ajuntament es compromet a preservar la privacitat de les dades i de la informació que les persones usuàries facilitin i els hi demana que siguin especialment curosos amb la seva identitat a les xarxes.

El 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, ha explicat que l’obertura d’aquest nou canal “és un pas més per enfortir la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania i suposa un reforç del servei públic que ha de prestar el consistori als badalonins i badalonines”. El regidor ha considerat que “ampliar la nostra presència a les xarxes ens permet potenciar també la transparència de la nostra gestió fent més accessible a la ciutadania la informació i activitat diària del nostre Ajuntament”.

 

 

Deixa un comentari