Publicat el 16/07/2017

L’estada d’aquests infants a Badalona s’emmarca en el projecte solidari “Vacances en pau”

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, juntament amb el cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament ha ofert avui divendres una recepció a un grup de vint-i-tres nens i nenes, amb edats compreses entre els nou i els dotze anys, procedents dels camps de refugiats sahrauís que estan passant aquest estiu amb famílies d’acollida de Badalona.

L’estada d’aquests nens i nenes a la ciutat s’emmarca en el projecte solidari “Vacances en pau” gestionat per l’entitat Esabar Saharauí Badalona Cooperació. L’objectiu és que els menors puguin gaudir de la seva estada amb les famílies acollidores i realitzar diferents activitats esportives, de lleure o culturals, com ara una visita guiada al Museu de Badalona.

Durant la seva estada els infants rebran assistència sanitària en matèria d’atenció, prevenció i promoció de la salut, seguint els criteris de les revisions pediàtriques del programa de pediatria, a càrrec de l’Institut Català de la Salut i de Badalona Serveis Assistencials.

 

 

Deixa un comentari