Publicat el 13/06/2017

L’Escola de Teatre tanca el curs aquest divendres i aquest diumenge amb quatre representacions que mostren la feina feta al llarg de tot l’any.

Sota la direcció dels mestres de Sense Drama, els nens i nenes de l’Agrupació presenten:

“El diari d’Anna Frank” adaptació de Sílvia Molins
A càrrec del grup dels Grans.
Anna comença el seu diari analitzant la seva manca d’amigues reals i després ofereix un breu resum de la seva infantesa per autodefinir-se. Inicialment narra la vida quotidiana a l’escola: activitats, xerrades amb companyes i com comencen a sorgir els primers flirtejos. En rebre una citació, la família decideix amagar-se per fugir dels nazis

“L’alegria que passa” de Santiago Rusiñol.
A càrrec del grup Els Miserables. L’arribada d’un circ a un poble trasbalsa la vida dels seus habitants. A la vista de la vida bohèmia dels comediants, el fill de l’alcalde dubta sobre la seva vida futura. Tot plegat, una crítica al conservadorisme de la societat.

“Els follets saltadors” adaptació de Francesc Oller.
A càrrec del grup Les Jasmins i l’Aladí.
Les actrius més petites de l’escola, amb 5 i 6 anys, faran la seva primera representació teatral. Van debutar al gener amb un joc d’escena i improvisacions en la Mostra d’hivern i ara per primer cop presenten ja el seu primer muntatge amb un conte amb text, petits diàlegs i moviments.

“Sidral al plató” d’Adelaida Frias.
A càrrec del grup dels Comediants.
Un plató de televisió és l’escenari de les corredisses, dels nervis i de les darreres hores abans de començar el programa. I també de fets estranys que acaben obrint una investigació enmig de presentadores famoses, artistes impertinents, mossos dels encàrrecs detectius i policies. Un sidral, vaja.

A més, aquest any tenim com a grup convidat El Casino de Sant Andreu de la Barca que presenten “Assassinat a Hollywood” d’Adelaida Frias.

Dates i hores:
Divendres 16 de juny
, a les 21:30h
Diumenge 19 de juny, a les 18:00h
Lloc: Sala Albéniz del Casal de Tiana. – Av. Isaac Albéniz, 8
Preu: 5€
Venda d’entrades: A taquilla: 30 minuts abans de cada una de les funcions

Deixa un comentari