Publicat el 11/06/2017

El guardó reconeix “la trajectòria professional de persones o institucions que hagin influït en la millora de les Ciències de la Salut al Maresme”.

Aquest any, la filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i les Balears ha entregat el Premi ‘Jaume Esperalba’ al Casal de Curació de Vilassar de Mar. És un dels guardons “estrella”, tal i com han explicat des de la pròpia Acadèmia, que entreguen cada any, en honor al cardiòleg mataroní Jaume Esperalba.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià Del Clot, ha recollit el premi acompanyat de la Gerent del Casal de Curació, Núria Pol, i del seu director mèdic, Ramón Torres. Del Clot ha destacat que es tracta d’un reconeixement “merescut” i “de justícia”. “És una institució amb un enorme prestigi, no només per la tasca social i en favor de la salut sinó per la tasca humanitària i cívica que ha fet des de l’any 1920”, ha afegit. L’alcalde ha insistit que centres com el Casal de Curació treballen dia a dia perquè Vilassar de Mar tingui una “immensa qualitat de vida”. A més, també ha agraït la tasca de la seva directora i de tots els que hi treballen.

L’entrega de premis de la cloenda del curs 2016-2017 de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques aquest any ha tingut lloc a Vilassar de Mar. A la Sala Roser Carrau també s’hi ha fet, durant tot el dia, el Congrés de la XX Jornada: La recerca sanitària al Maresme 2017. Amb aquesta activitat s’han donat a conèixer els estudis que professionals de les Ciències de la Salut han fet en centres de la comarca durant els últims 2 anys.

Deixa un comentari