Publicat el 28/12/2020

El funcionament continuarà sent el mateix: estacionament gratuït durant un termini màxim d’1 hora, amb disc horari

L’Ajuntament d’Argentona substituirà en les properes setmanes la senyalització de totes les zones blaves d’estacionament del municipi, que passaran a ser zones vermelles. El canvi de color respon a la voluntat de seguir el criteri general del color que identifica les zones d’estacionament gratuït amb control horari
L’any 2017 el ple municipal de l’Ajuntament va aprovar una modificació de l’ordenança de circulació, trànsit i seguretat, que permetia la creació de zones vermelles, per tal d’adequar-les al criteri general del color que identifica les zones d’estacionament gratuït amb control horari, vers les blaves, que són les que s’associen a les zones d’estacionament de pagament.

Què canviarà amb la zona vermella
Res. El funcionament de la zona vermella d’estacionament serà el mateix que l’actual. És a dir, es permetrà l’estacionament gratuït durant un termini màxim d’una hora, mitjançant un disc horari que ha d’estar visible des de l’exterior del vehicle.
Finalitzat el temps màxim d’estacionament, la persona conductora està obligada a retirar el vehicle d’aquella plaça.
La limitació horària s’estableix de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores, a excepció dels diumenges i dies festius.

Millora de la mobilitat
Durant el 2021, el govern de l’Ajuntament d’Argentona vol consensuar amb la resta de grups municipals del consistori un pla d’inversions per tal de millorar el control i vigilància de la zona vermella d’estacionament i afavorir una rotació de vehicles i mobilitat més fluïdes.
Demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, així com per les afectacions que temporalment hi haurà a les places i zones d’estacionament on s’hi estiguin desenvolupant els treballs de repintat.
La previsió és que les tasques de repintat puguin iniciar-se durant la segona quinzena del mes de gener. La substitució pel color vermell de les diverses zones d’estacionament es prolongarà durant diverses setmanes, i es pot allargar depenent de les condicions meteorològiques.

Deixa un comentari