Publicat el 24/08/2020

La cantautora repassa les cançons que l’han dut a la fama als Jardins de Santa Clotilde

La veu suau de la cantautora de Vilassar Judit Neddermann ha seduït els 400 espectadors que han assistit a la posada de llarg del festival Som de Mar de Lloret de Mar (Selva). Un concert íntim als Jardins de Santa Clotilde, en un espai “perfecte” segons opina el seu director, Carles Gilibets.
Neddermann ha repassat els grans èxits de la seva carrera, que l’han portat a ser una de les veus més preuades del panorama musical català. Gilibets explica que han triat la cantautora catalana per “encaixa perfectament” en la idea de festival que havien pensat.
Som de Mar es va inaugurar aquest dissabte amb un concert benèfic del pianista francès Laurent Martin que va omplir els jardins en la inauguració d’un festival nascut en plena pandèmia.
Judit Neddermann ha arrencat ‘canta’, ‘Avui’ i ‘Yo vengo a ofrecer’. La de Vilassar s’ha posat de seguida el públic a la butxaca, en un espai que l’artista mateix ha qualificat d'”espectacular”. Durant l’hora i mitja de concert, Neddermann ha repassat les cançons que l’han portat a ser una de les artistes “referent” de la música a Catalunya. El concert ha acabat amb ‘Voldria que fossis aquí’, de l’àlbum ‘Tot el que he vist’, que ha precedit una llarga ovació per a la cantant.
El director del festival, Carles Gilibets, explica que Neddermann “és com un símbol” i creu que era l’artista indicada per ser “la portaveu” de la resta de músics que passaran per l’escenari dels Jardins de Santa Clotilde.

El director ha reconegut que ha estat “emocionant” preparar el festival en un mes i mig i explica que respon a la voluntat de l’Ajuntament d’atraure turisme local i estatal, però també amb la vista posada en el futur. “Aquest espai fa que ens faci pensar que el festival pot esdevenir un dels referents a Catalunya”, remarca Gilibets que diu que el moment per impulsar el projecte “era precisament ara”.

Bon ritme d’entrades
La primera edició del Som de Mar porta, de moment, un molt bon ritme d’entrades. En la majoria de concerts ja s’han superat el 70% de les localitats disponibles, un fet que Gilibets considera “un èxit”, especialment per a un festival nascut en plena pandèmia.

Pels Jardins de Santa Clotilde hi passaran artistes set artistes més. Aquest dilluns és el torn de l’espectacle ‘Abba the new expirience’, dimarts ho faran ‘Gemma Humet i Fel Faixedas’, dimecres serà ‘Sofia Ellar’ qui passarà per l’escenari i precedirà el concert dedicat a la mainada a càrrec d’El Pot Petit. Divendres serà el torn de ‘Ramon Mirabet’, dissabte del basc ‘Mikel Erentxun‘ i diumenge 30 d’agost tancarà el festival ‘José Mercé’.

ACN Lloret de Mar

 

Deixa un comentari