Publicat el 29/08/2019

La jornada solidària de TransPerfect a Sant Iscle de Vallalta començarà amb una cursa solidària i acabarà amb un festival de música gratuït

TransPerfect, la multinacional de serveis lingüístics i solucions tecnològiques més gran del món, està ultimant els detalls de la segona edició de la TransPerfect Mountain Challenge, la seva carrera solidària anual amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i la lluita contra el càncer infantil.
L’edició de 2019 de la TransPerfect Mountain Challenge es farà el proper dissabte 14 de setembre a Sant Iscle de Vallalta, municipi de la comarca del Maresme, i el seu propòsit és arribar a una recaptació de 50.000 € i aconseguir una participació de 400 persones, superant així les xifres de l’edició de 2018. L’acte solidari comptarà amb el suport d’atletes reconeguts com Michele Graglia, Biel Ràfols, Harriet Kjaer i Juan Castillo.

La novetat de la segona edició de la TransPerfect Mountain Challenge seran les actuacions musicals de grups catalans emergents com Ocata, Alison Darwin o Yacine. Segons paraules de Barnaby Wass, vicepresident sènior de la companyia: “Per a nosaltres la TransPerfect Mountain Challenge és molt important i esperem comptar amb molts participants i complir el nostre objectiu. Aquest any també volem que la gent passi una bona estona i per això hem organitzat el festival de música gratuït, que serà el tancament perfecte a la nostra jornada solidària “.

Igual que en la primera edició celebrada a Catllaràs (Sant Julià de Cerdanyola) el passat mes d’octubre de 2018, la recaptació íntegra de l’esdeveniment anirà destinada a AFANOC, que al seu torn destinarà els fons a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies i donar suport psicològic i terapèutic.
Els interessats a participar en la cursa solidària es poden registrar en el següent enllaç: https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/201943482/.

Aquelles persones que vulguin donar suport a la causa solidària, poden fer-ho a través de la pàgina web oficial de l’TransPerfect Mountain Challenge: https://www.transperfectmountainchallenge.com/.

Deixa un comentari