Publicat el 18/11/2018

La Setmana de l’Emprenedoria del Maresme que promou el Consell Comarcal del Maresme (CCM) arriba a la seva dissetena edició

Durant una setmana, del 26 al 30 de novembre, les persones emprenedores, autònomes o que estan planejant muntar un negoci propi, tenen l’oportunitat d’assistir gratuïtament a diferents sessions de formació en temes de gestió, fiscalitat, promoció de producte i marca, lideratge…. En total, 9 càpsules formatives i un networking que permetrà als assistents ampliar la seva xarxa de contactes professionals. Ja es poden formalitzar les inscripcions.

La temàtica triada per aquesta edició de la Setmana de l’Emprenedoria incorpora tots aquells aspectes que s’han detectat des del Servei d’emprenedoria comarcal que més preocupen a les persones que tenen un petit negoci o estan treballant per fer-lo realitat en breu.

Segons també informen des del CCM, en aquesta edició, a més, es manté una formació específica per a dones emprenedores donat que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l’atur, i, moltes dones aposten per l’autoocupació.

D’altra banda, per a la formació, es compta amb professionals en actiu que posaran els seus coneixement tècnics i la seva experiència al servei dels assistents.

Deixa un comentari