Publicat el 11/02/2021

És un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de petits aparells elèctrics i electrònics, i bicicletes

Teniu un petit electrodomèstic o un aparell informàtic en desús perquè no sabeu com reparar-lo? O potser voleu allargar la vida a la bicicleta que fa temps que teniu aturada?. A la Reparatruck podreu autoreparar aquests objectes amb el suport d’un tècnic especialista i les eines necessàries. A més, contribuireu a la prevenció i reducció de residus al municipi.
La Reparatruck és una furgoneta amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions fàcils i més comunes dels vostres electrodomèstics.
Al Masnou, s’hi instal·larà un cop al mes, a la plaça de Roger de Flor, 23.
De fet, la primera experiència va ser a final de gener i va tenir molt bona acollida.
L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents podran reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.
Per participar-hi, no cal inscripció prèvia. S’atendrà per ordre d’arribada, en l’horari que es programa el servei. Vegeu-ne el calendari del Masnou: http://elmasnou.webmunicipal.diba.cat/media/repository//noticies/noticies_2021/Pag_23_Reparatruck.pdf
Dinamitzada per Solidança, aquesta activitat itinerant es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Deixa un comentari