Publicat el 16/06/2020

Segons informa l’Ajuntament de Teià, a despit del coronavirus, aquest mes de juliol, Teià serà testimoni de la novena edició de la Remor

Enguany a Teià, el festival de música i patrimoni arriba per a gaudi de grans i menuts amb quatre concerts per al públic adult i un de format familiar, anomenat la Remoreta, “per anar fent pedrera”.

Per reduir el risc de contagi i simplificar la logística del festival, la majoria d’actuacions tindran lloc a la feixa de can Padellàs i tant la disposició de les cadires com l’aforament estaran supeditats a la normativa de seguretat en matèria de sanitat.

Tal com s’explica a la salutació del programa, redactat a quatre mans per l’alcalde, Andreu Bosch, i la regidora de Cultura i Patrimoni, Olga Parra, “durant aquest temps de pandèmia hem dubtat, sospesat, pensat i repensat si havíem de tirar endavant els concerts a la fresca. I, finalment, hem decidit de fer-los a favor de la Cultura i al servei del poble”.
Bosch i Parra destaquen la voluntat de “persistència i perseverança” del festival per “agafar forces” i contribuir a superar per mitjà de la música “una sotragada que ens ha deixat un llast feixuc”.

Cinc recitals
La Remor 2020 ofereix quatre concerts nocturns, a les 22h, “de to ben variat, per satisfer els gustos consolidats i les ganes de descoberta”:
Big Band Micaela Chalmeta (el 2 de juliol), que és formada exclusivament per dones; (https://tallerdemusics.com/ca/artistes/micaela-chalmeta-big-band)
Mireia Vives i Borja Penalba (el 16 de juliol), un mag¬nètic tàndem de cantautors del País Valencià; (https://mireiaiborja.bandcamp.com/)
Cosmos Quartet (el 23 de juliol), uns joves instrumentistes de corda que retran homenatge a l’Any Beethoven; (https://www.facebook.com/cosmosquartet/)
Ferran Palau (el 30 de juliol), músic independent i ple de matisos, amb àmplia requesta entre els joves i els no tan joves (http://www.ferranpalau.com/)
Entremig, el 12 de juliol a les 19h, el parc de can Godó acollirà la Remoreta amb l’espectacle Reggae per xics a càrrec de The Penguins (https://www.reggaeperxics.com/), que passarà el repertori tradicional infantil pel sedàs dels ritmes jamaicans.

Remor 2020

Venda d’entrades en línia
Una altra de les novetats del festival és la venda en línia d’entrades i abonaments. Per raons de seguretat relacionades amb el coronavirus, enguany s’ha suprimit la venda i reserva a La Unió i, des del passat dilluns, totes les compres es realitzen des de la pàgina web de l’Ajuntament de Teià: http://www.teia.cat/remor a través de la plataforma de Koobin.cat
L’abonament individual per als quatre concerts de can Padellàs té un preu de 30 euros, mentre que les entrades soltes costen 9 euros cadascuna i 3 euros a la Remoreta.
L’aforament està limitat a 300 localitats en el cas de can Padellàs i de 200 al parc de can Godó.

Deixa un comentari