Publicat el 25/04/2021

Del 3 al 7 de maig es celebren les V Jornades d’Ocupació per donar a conèixer recursos i estratègies en el procés de recerca de feina

L’Ajuntament de Montgat organitza les V Jornades d’Ocupació entre els dies 3 i 7 de maig, adreçades a totes les persones en edat laboral (estudiants, en situació d’atur, en actiu o en ERTO) que vulguin conèixer recursos i estratègies interessants que els seran molt útils en el procés de recerca de feina.
L’entrada és gratuïta i per assistir-hi és imprescindible inscriure’s prèviament a les activitats programades.
Les sessions seran presencials i es faran a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat i, alhora, s’emetran en directe (streaming) pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Montgat.
L’objectiu de les jornades és oferir recursos a la ciutadania, que s’ha d’encarar a un context marcat per la pandèmia. L’actual crisi sanitària ha tingut un fort impacte en el mercat laboral, per exemple amb la destrucció de molts llocs de treball dels sectors de l’hostaleria i del turisme.
Les persones que estan en procés de recerca de feina han de conèixer els canvis que s’han produït en l’estructura econòmica i estar preparades per fer-hi front.

Programa de les jornades
El dilluns 3 de maig a les 9 h hi haurà la presentació i explicació del funcionament del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Montgat, a càrrec de les tècniques municipals Paola Picardo, Leo Olivera, Anna Giménez i Marta Ferrer.
Després hi haurà el taller “Eines clau per a l’automotivació: els 5 esglaons cap a l’èxit”, a càrrec de Laura Cespedosa, especialista en direcció de recursos humans i gestió del talent.

El dimarts 4 de maig de 10 h a 12 h tindrà lloc el taller “Vull treballar a l’Administració pública: com funciona i com m’haig de preparar”, a càrrec de la tècnica municipal Paola Picardo. Després començarà el taller “Troba oportunitats laborals més enllà de les nostres fronteres”, a càrrec de Clara Avecilla, assessora de mobilitat internacional jove del Maresme.

El dimecres 5 de maig, de 10 h a 12 h, els assistents podran participar al taller “Portals web, apps, xarxes socials i altres eines per trobar ofertes de feina”, a càrrec de la tècnica municipal Noèlia Ruiz.

El dijous 6 de maig de 10 a 12 h hi haurà el taller “Adaptabilitat a l’era digital”, a càrrec de Laura Cespedosa, especialista en direcció de recursos humans i gestió del talent.

Finalment, el divendres 7 de maig de 10 a 12 h es farà el taller “Iniciació a LinkedIn: coneix-ne les estratègies i funcionalitats bàsiques”, a càrrec de la tècnica municipal Noèlia Ruiz.

Deixa un comentari