Publicat el 22/03/2019

El proper dilluns 25 de març se celebra la primera etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya. El recorregut d’aquesta etapa esportiva afecta en dos horaris diferents la mobilitat pel terme municipal d’Arenys de Munt

Primer: La Volta passa en sentit ascendent per la carretera C-61 travessant tot el terme municipal des del límit de terme amb Arenys de Mar fins a arribar al límit del terme amb Vallgorguina, i les afectacions de trànsit duraran entre les 12.15 i les 13.30 hores aproximadament.
No obstant això, en la franja de les 12.55 a les 13.20 h l’afectació pot ser total i no es podrà circular ni accedir de cap manera a la carretera C-61.

Segon: Per segona vegada el mateix dia, la Volta passa en sentit descendent per la carretera C-61, des de Collsacreu fins a les quatre carreteres, on giren a l’esquerra cap a la carretera BV-5111, en sentit Sant Iscle de Vallalta.
Les afectacions de trànsit d’aquesta segona passada es preveuen entre les 15.50 i les 17.00 h aproximadament. Tot i això, entre les 16.00 i les 16.50 h l’afectació pot ser total i no es podrà circular ni accedir de cap manera a la carretera C-61 i BV-5111.

A causa dels talls de les carreteres detallades a dalt, durant el primer recorregut NO podrà haver-hi servei de BUS i al segon recorregut només hi haurà afectacions en el recorregut cap a Sant Iscle de Vallalta i possibles retencions a la resta del recorregut.

Per tot això, es prega difusió a les famílies dels alumnes per prevenir alternatives a l’hora de recollir els seus fills dels centres escolars principalment a les 12.30 hores, que és quan l’afectació es més important ja que és a tota la carretera C-61.

Deixa un comentari