Publicat el 18/01/2017

-Els valors de la vela transoceànica-  és el títol de la conferència que l’Anna Corbella, una de les tres dones que han fet la volta al món sense escales a bord d’un veler, farà dijous 19 a les 19h en el Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona. 

Corbella ens explicarà la seva experiència a la Barcelona World Race 2005-2016, que va compartir amb Gerard Marina, i segur que sorgiran molts temes, com la base “mini” que està liderant. L’aventura de navegar en solitari compatirà anècdotes i vivències, i ens interessarem pels projectes de futur.
 I és que la primera dona catalana, i de l’Estat, en fer la volta al món sense escales a bord d’un veler s’ha recuperat a bon ritme d’una lesió per plantejar-se un nou repte: Esdevenir l’única dona que la propera edició de la Vendée Globé 2016, la regata més brutal, vaja “l’Everest a vela”. Lluita contra un compte enrere particular: reunir els recursos per obtenir un lloc en la línea de sortida de les Sables d’Olonne el 6 de novembre de 2017.
No perdeu l’oportunitat de passar la tarda amb una regatista i creuerista de primer nivell. D’acord amb l’alternança del lloc on es fan les sessions, la cita és a les 19h, al Centre d’Activitats Nàutiques del Port.

Tancarem gener el proper dijous, el dia 27, amb l’expert en biologia marina Stefano Ambroso, que compartirà els treballs d’investigació que  ha realitzat des de l’Institut de Ciències del Mar i des del CSIC, que desvetllen la vida que s’amaga dins i sota del gel antàrtic. 
El títol: Biodiversitat antàrtica: Què hi ha a dins i a sota del gel. (Escola del Mar també a les 19h).

Recordar que les 12 conferències es fan els dijous des del 17 de novembre al 2  de març, de manera alternativa a l’Escola del Mar i al Port de Badalona, i així fins a acabar la programació. Amb l’única excepció d’una xerrada al Museu Municipal de Badalona el 16 de febrer de 2017. Totes les conferències són gratuïtes i comencen a les 19 hores. 

”Anar a Mar” és l’evolució i la maduració d’aquells “Retalls de Mar” convocats durant més d’11 anys des de l’Escola del Mar, que després d’anys d’interrupció es  van reprendre amb  “Apropa’t al Mar, Apropa’t al Port”, impulsats des de Marina de Badalona. 
El curs passat, el Port i l’Escola es coordinen per impulsatr plegats el cicle, que va engegar al novembre la segona temporada amb la voluntat de consolidar-se i esdevenir un reflex de la col·laboració entre l’Escola del Mar i el Port de Badalona, entès també com a eina pedagògica.

Deixa un comentari