Publicat el 19/03/2021

La setmana del 8 al 15 de març, la Policia local va dur a terme una campanya amb l’objectiu de millorar la seguretat viària a la vila

En el decurs de campanya, els agents van incrementar la vigilància de forma específica per assegurar un bon ús de les zones de càrrega i descàrrega, el respecte dels passos de vianants i dels semàfors, així com per evitar que comportaments indeguts poguessin posar en risc la integritat física dels vianants o dels bens.

Com a conseqüència de la campanya, els agents van interposar 18 sancions per no respectar semàfors, per donar positiu a proves d’alcoholèmia i no fer ús del cinturó de seguretat. Altres 14 multes van ser per estacionaments a voreres, passos de vianants o entorpiment en general de la mobilitat de les persones. 13 més van ser per fer mal ús de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) com ara patinets elèctrics. Finalment, es van aixecar altres 10 sancions per estacionar en zones de càrrega i descarrega. En total, doncs, durant la setmana es van aixecar 55 multes.
Cal recordar que la Policia local realitza periòdicament campanyes d’aquestes característiques a través d’un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit.

 

Deixa un comentari