Publicat el 19/10/2022

La setmana passada, l’educador viari de la Policia Local va fer diverses sessions de formació viària destinades a l’alumnat de 5è i 6è de l’Escola El Cim

 

 

 

Entre les diversdes sessions d’educació viària, es va realitzar un taller en grups de cinc persones per tractar diversos aspectes relacionats amb la senyalització i la mobilitat en bicicleta i patinet.
També es va fer una dinàmica de joc amb ous que simulaven el cap d’una persona –uns ous amb protecció i d’altres sense–, es va projectar el vídeo On vas amb això al cap?, del Servei Català de Trànsit, i es va parlar de la importància de portar casc a través d’una conversa guiada.

Per acabar, es va tractar de la conducció sota la influència de fàrmacs o altres substàncies mitjançant uns exercicis d’il·lusió òptica i el visionat d’un altre vídeo sobre aquesta temàtica.
A continuació es va plantejar un dilema sobre un perill a la carretera amb una pilota i finament es van abordar les conseqüències dels accidents i es van buscar solucions alternatives davant dels riscos relacionats amb el trànsit, com la prevenció, el criteri o l’anticipació.

Aquesta oferta formativa als centres educatius que duu a terme la Policia Local forma part de les recomanacions del Pla Local de Seguretat Viària.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Teià

 

Deixa un comentari