Publicat el 02/05/2021

El tancament es duu a terme després d’una investigació policial i un operatiu d’entrada als establiments que va tenir lloc a finals de març amb la participació de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball

Es tracta de tres locals situats al carrer de Cosme Churruca i un quart al carrer de Francesc Macià. Les investigacions i inspeccions policials van detectar i recollir proves sobre el presumpte desenvolupament d’activitats il·legals de naturalesa sexual, així com infraccions en matèria de treball, seguretat social i estrangeria.
Arran de la investigació policial el Servei de Llicències d’Obres i Activitats de l’Ajuntament va obrir 4 actes d’inspecció administrativa. Els quatre locals oferien serveis de naturalesa sexual utilitzant com a pantalla una llicència d’activitats de centre de bellesa i massatges.

En tots els casos s’han obert expedients sancionadors per una presumpta infracció en matèria de Policia de l’espectacle, activitats recreatives i establiments públics i s’han notificat als responsables dels establiments sancions superiors als 3.000 euros. Com a mesura cautelar, aquesta setmana s’ha procedit al tancament de l’activitat de naturalesa sexual, que s’estava exercint sense la corresponent autorització.
Segons la normativa vigent, cap dels quatre locals pot obtenir llicència per realitzar aquestes activitats.

Així mateix, la Policia Local ha posat els fets en coneixement de l’Agència Catalana de la Salut Pública perquè valori l’obertura d’un expedient sancionador en matèria d’incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitària per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Deixa un comentari