Publicat el 10/11/2020

Tres de les detencions es van produir durant operacions anti-Covid al Parc del Palau. El quart detingut, arrestat al carrer d’Àvila, està acusat d’haver cremat 7 contenidors.

Divendres 6 de novembre, la Policia Local de Mataró va detenir dues persones, acusades de delictes de desobediència i resistència a l’autoritat. Els fets van tenir lloc a les 20.30 h al Parc del Palau, mentre els agents procedien a identificar un grup de joves que estaven incomplint la normativa anti-Covid.

L’endemà, dissabte 7 de novembre, i també al Parc del Palau, la policia va detenir un altre home acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat, danys i lesions a un agent. Com havia succeït el dia anterior, la detenció també va tenir lloc quan es procedia a identificar un grup d’11 persones que no estava respectant les mesures en vigor per evitar la propagació del virus.

L’última de les detencions es va produir la matinada de diumenge, 8 de novembre. La Policia Local va detenir un home que presumptament havia incendiat 7 contenidors de recollida de brossa a l’avinguda d’Amèrica, al carrer de las Siete Partidas i al carrer del Lapidario. L’arrestat està acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat, resistència, desobediència i danys.

En el cas de les detencions practicades divendres, es van obrir diligències i es van enviar al jutjat. Els dos arrestats han quedat en llibertat i estan investigats per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat. Pel que fa a les dues persones detingudes dissabte i diumenge, van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari