Publicat el 10/02/2015

La Policia Local de Llavaneres demana la col·laboració ciutadana per identificar l´autor o autors d´un delicte de maltractament animal tipificat a l´article 337 del Codi Penal, que està castigat amb una pena de tres mesos a un any de presó, i recollit també a l´article 16è de l´ordenança de Protecció Animal de Sant Andreu de Llavaneres, amb multes de 1.501 fins a 3.000 €.
L’autor/s dels fets estaria col·locant trampes per a gats a la zona de la Font de la Llorita. Les trampes contenen un filferro, amb un reclam de menjar, que s’activa en el moment en què els gats s’apropen a menjar: el filferro es tanca a pressió i escanyant l´animal fins a l’asfíxia, tot provocant-los la mort o en el seu defecte greus lesions físiques i psicològiques.
La Policia Local agraeix qualsevol tipus d’informació que  pugui ajudar a identificar aquest/s individu/s. La informació pot ser anònima.
Les persones que hi vulguin col·laborar es poden adreçar al Servei de Protecció Animal (SPAC) de la Policia Local de Llavaneres, per correu electrònic a 
spacllavaneres@gmail.com o trucant als telèfons 93 792 69 69/607 92 22 22.

Deixa un comentari