Publicat el 08/06/2019

A partir d’aquest estiu es disposarà d´una cadira amfíbia per tal que els veïns i veïnes amb mobilitat reduïda puguin gaudir del nostre litoral

Una de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2019  (http://ajllavaneres.cat/document.php?id=13141), va ser la demanda d’una cadira amfíbia a la platja del municipi. Una cadira amfíbia és una cadira de rodes adaptada per al desplaçament sobre superfícies desiguals i també per a la flotació, que s’utilitza perquè les persones amb problemes de mobilitat es puguin banyar a la platja, en llacs o en rius.

Feia dos anys que no n’hi havia a la platja i, després de la demanda ciutadana, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres n’ha adquirit una per valor de 2.070 euros, i ja es troba disponible a la caseta de socorristes. D’aquesta manera les persones amb mobilitat reduïda que es vulguin banyar al mar només cal que ho sol·licitin al responsable del servei de socorrisme.

Recordem que l’horari d’aquest servei és de dilluns a divendres de 10:30 a 18:30 h i els caps de setmana i festius de 10 a 19:30 h.
El servei de socorrisme fins la revetlla de Sant Joan estarà operatiu només els caps de setmana. Des d’aleshores i fins el 8 de setembre el servei serà diari, i el darrer servei es farà el 10 i 11 de setembre.

 

Deixa un comentari