Publicat el 20/01/2014

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la segona tinent d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Govern, Maritxu Hervàs, presentaran el dimarts 21 de gener, a les 11.30 hores, a la plaça de la Vila, el nou punt d’accés Wi-Fi gratuït situat en aquest espai emblemàtic de la ciutat que funcionarà les 24 hores al dia.
El nou servei BDN Wi-Fi és fruit de l’acord establert entre l’Ajuntament de Badalona i l’empresa de telecomunicacions Jazztel per accelerar el desplegament de fibra òptica a Badalona, amb una inversió de 14 milions d’euros per part de l’operadora. L’acord també preveu instal·lar 4 punts Wi-Fi a la plaça de Trafalgar i altres 3 al parc de Lloreda, que aviat estaran operatius.


L’Ajuntament de Badalona instal·larà el dimarts 21, entre les 10.30 i les 19 hores, una carpa a la plaça de la Vila amb material informatiu sobre aquest nou servei. S’ha editat un díptic que explica els passos a seguir per poder connectar-se a BDN Wi-Fi des dels ordenadors portàtils, telèfons mòbils Smartphone, PDA i tablets.

Deixa un comentari