Publicat el 22/06/2022

Les entrades i abonaments de la piscina es poden reservar a través del web www.aiguesargentona.cat.

 

 

 

 

L’Ajuntament d’Argentona informa que les instal·lacions de la piscina municipal obriran a partir del dissabte 25 de juny i fins al 4 de setembre, en horari ininterromput d’11 a 20 hores de dilluns a divendres; i dissabtes i diumenges de 10 a 20 hores.

Les entrades i abonaments ja es poden adquirir de manera telemàtica. En el cas dels abonaments cal emplenar un formulari d’alta i adjuntar còpia del DNI o llibre de família a través del web aiguesargentona.cat/abonat. Per a més informació i consultes adreceu-vos a Aigües Argentona, al telèfon 93 797 06 03 o a l’e-mail info@aiguesargentona.cat.

Podeu consultar els preus de les entrades i abonaments al següent enllaç https://argentona.cat/51488

CURSETS DE NATACIÓ
Aquelles persones i famílies interessades en els cursets de natació que durà a terme el Club Natació Argentona del 27 de juny al 5 d’agost, poden adreçar-se a l’entitat a través del telèfon 654 90 97 36 o bé al correu electrònic natacioargentona@gmail.com.

AIGUAGIM
L’Ajuntament d’Argentona organitza un estiu més els cursets d’aiguagim, adreçats a persones de més de 65 anys.
És una activitat gratuïta amb places limitades. L’inici previst és el dilluns 27 de juny i fins al 2 de setembre. S’organitzarà en grups de com a màxim 15 persones, una sessió per setmana, al matí, en dues possibles franges horàries: de 9 a 9:50h i de 10 a 10:50 hores. En cas d’haver-hi places lliures, es podrà optar a participar en dues sessions setmanals.
Inscripcions obertes a les classes d’aiguagym per a persones majors de 65 anys. Formulari https://argentona.cat/51798
La inscripció es pot fer a través del formulari  o bé trucant a l’àrea de Serveis Socials, al telèfon 937974900, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Dijous 23 de juny a les 11:00 hores se celebrarà un sorteig presencial al Casal de la Gent Gran per a l’assignació de places entre totes les sol·licituds rebudes, tant en primera opció com per aquelles persones que demanin una segona sessió setmanal, sempre i quan hi hagi places vacants.

Més información:
https://argentona.cat/ARXIUS/Serveis/serveissocials/2022_informacio_general_usuari.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

 

Deixa un comentari