Publicat el 15/03/2023

La periodista és una de les professionals més reconeguda i popular dels programes televisius del cor

 

 

 

Laura Fa Campo serà l’encarregada de llegir des del balcó de la Casa de la Vila el divendres 5 de maig, a les 19 hores, el pregó de les Festes de Maig de Badalona 2023. Nascuda a Barcelona l’any 1974, i llicenciada en Història i Periodisme, va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Ciutat de Badalona.
Actualment és un dels rostres més coneguts per les seves aparicions als mitjans de comunicació, i especialment a programes televisius de gran audiència com Sálvame, com a especialista de l’anomenada “premsa del cor”, la seva gran passió professional.
La periodista, que sovint assenyala que no es veu vivint a cap altre lloc que no sigui Badalona, a més de la seva dedicació actual a programes televisius del grup Mediaset, incloses participacions a diferents realitys. També col·labora habitualment en altres cadenes com TVE o TV3 i anteriorment ho havia fet a programes tan populars com l’Aruscity de 8TV.

Laura Fa, en col·laboració amb Lorena Vázquez, presenten cada setmana el podcast Mamarazzis a El Periódico, sent un dels podscast revelació a Ivoox, una de les principals plataformes de descàrregues d’àudio. La periodista també col·labora a revistes com Lecturas, i a emissores de ràdio com a Flaixbac i a programes líders com el Versió de RAC1.

D’altra banda, Laura Fa també ha publicat recentment, conjuntament amb l’estilista, assessora d’imatge i escriptora Marta Pontnou, el llibre Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona (editorial Rosa del Vents) on amb molt d’humor repassen aspectes de la vida quotidiana des del seu particular punt de vista.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari