Publicat el 17/09/2018

Una nit plena de sorpreses que donaran el tret de sortida a més de 60 espectacles de teatre, música, òpera, dansa, circ i màgia

El dissabte 22 de setembre a les 21 h s’aixeca el teló de la nova temporada d’Escena grAn al Teatre Auditori de Granollers amb l’espectacle inaugural de Rhumans, de la companyia Rhum & Cia, i la presentació dels principals espectacles de la propera temporada al Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Casa de Cultura Sant Francesc, Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i Teatre Auditori Can Palots.

Primer va ser Rhum, desprès Rhumia, i ara… Rhumans! La trilogia clownesca d’espectacles divertits de Rhum & Cia ha seduït i fascinat el públic des del primer moment. Escena grAn encetarà la nova temporada amb el nou muntatge de la companyia, un espectacle únic amb música, interpretat per un repòquer d’artistes que fascinaran a tothom amb les històries surrealistes que se succeiran a la pista.

Una creació teatral autònoma i independent, tot i compartir-hi els ingredients de les dues primeres produccions: humor, gamberrisme i, sobretot, grans dosis de tendresa i emoció. La companyia de pallassos formada per Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Pepino Pascual i Mauro Paganini, dirigits en aquesta ocasió per Jordi Aspa, ens delitaran amb una proposta embolcallada amb la màgia de la música d’aquests pallassos multi-instrumentitstes.
Entrades clàssiques del teatre de clown i números nous que farà les delícies de petits i grans. Un gran espectacle que, per sobre de tot, reivindicarà l’esplendor del pallassos en tota la seva expressió i farà passar una estona sorprenentment divertida al públic assistent.

 Més informació sobre l’espectacle, les entrades per assistir a la gala  i la programació de la temporada:  www.teatreauditoridegranollers.cat

Deixa un comentari