Publicat el 21/07/2014

L’inici de les actuacions a la nau de can Manyer es remunten l’any 2007 quan, en una primera fase, van començar els treballs de rehabilitació de l’edifici, consolidació de l’estructura i arranjament de la teulada a càrrec de l’equip d’arquitectes  Lluís Dilmé / Xavier Fabré.
En una segona fase, es van iniciar les obres que adequarien l’espai públic per a ús de biblioteca amb el finançament del PUOSC. L’obra, realitzada per l’empresa IMVAUR, va quedar aturada el maig del 2011 per manca de finançament. Aquests treballs, consistents en petits acabats, s’han pogut reprendre el juny d´aquest any després d´adjudicar-los a l’empresa ÀTYCA.
Paral·lelament, s’ha iniciat la darrera fase per dotar la biblioteca del mobiliari necessari a través d’un concurs en la modalitat de subhasta electrònica que s’ha portat a terme aquest dijous 17 de juliol mitjançant un suport gestionat i supervisat per la Generalitat. Aquest procés tan innovador en matèria de contractació es posa en marxa després de superar la primera fase d’ofertes en paper.  Això ha permès a l’Ajuntament aconseguir un doble estalvi en la contractació de més de 70.000 euros.
Es preveu que el mes d’octubre l’espai estigui condicionat i moblat i es pugui iniciar el trasllat del tot el fons de l’actual biblioteca Pau Piferrer.

Deixa un comentari