Publicat el 09/11/2018

La nena de deu anys que està ferida greu té traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic i ha necessitat intubació

El conductor que ha provocat l’accident a la Travessera de Gràcia de Barcelona hauria patit una “indisposició momentània i puntual” i ell mateix s’hauria recuperat “espontàniament”, segons ha explicat el sotscap territorial del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) de Barc
La nena de deu anys que està greu a l’Hospital Sant Joan de Déu pateix traumatisme cranioencefàlic, abdominal i pèlvic, i també una fractura en una extremitat inferior. Ha necessitat intubació.
Els dos ferits menys greus són el conductor i la seva acompanyant, amb policontusions. El primer està a la Clínica Plató i la dona al Clínic. La quarta ferida és una vianant de 61 anys amb diverses contusions que ha ingressat també a la Plató.
L’avís de l’accident ha arribat quan faltaven quatre minuts per a dos quarts de nou del matí. Han intervingut set ambulàncies del SEM, una d’elles pediàtrica per atendre la nena que està en estat greu.

El cotxe ha envaït la vorera i ha ferit dos vianants, la nena i una altra persona. També ha provocat danys a diverses motocicletes i un vetllador. La via s’ha tallat a la circulació per facilitar les tasques dels equips d’emergència.

ACN Barcelona
Foto: matge del cotxe que ha envaït la vorera a la Travessera de Gràcia amb el carrer Santaló de Barcelona el 9 de novembre del 2018

 

Deixa un comentari