Publicat el 19/04/2021

Aquest cap de setmana Albert Pla presenta el seu espectacle “Miedo” al Teatre Monumental i torna l’espectacle familiar Xics’n’roll amb l’homenatge a Queen!

Els concerts i activitats de La Casa de la Música de Mataró no s’aturen! Després d’un mes ple d’activitats i amb èxit de públic, aquest cap de setmana segueix en marxa la programació cultural adaptada a les mesures restrictives aplicades per frenar la propagació de la Covid 19.
Aquest dissabte 24 d’abril el Teatre Monumental obre les portes a l’espectacle d’Albert Pla “Miedo”. Davant d’una nova dimensió de “la por” provocada per la COVID 19, Albert Pla presenta la nova revisió i adaptació de MIEDO 2.0
Com ens enfrontem a aquesta nova situació i convivim amb aquestes pors inimaginables fins ara que s’han apoderat dels nostres somnis?. MIEDO proposa un viatge íntim per totes les etapes de l’home, des de la infància fins més enllà de la vida terrenal, carregat de sensacions, emocions i sentiments nascuts del fantasma que habita la nostra ment: la por. En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a fer un repàs carregat d’ironia pels temors humans quotidians com la por a un mateix o bé la por a la mort.

Així mateix, diumenge 25 al mig dia, torna l’espectacle infantil ‘Xics’n’roll’ al Teatre del Casal de l’Aliança!
Un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.
En aquesta ocasió, Xics’n’roll homenatja el èxits de la coneguda banda Queen; Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, I Want To Break Free, Under Pressure, … L’espectacle farà un repàs per la discografia d’una de les bandes més mítiques de la història del rock.
Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. El concert comptarà amb la presència d’una presentadora/animadora que presentarà el show alhora que explicarà la història de la banda i animarà al públic a interactuar amb l’espectacle en un nou format adaptat a les mesures sanitàries establertes.
Si bé en darreres edicions l’espectacle destacava per la gran interacció entre públic i banda així com l’adaptació dels espais, amb zones de dibuix, globus i photocall, en aquesta ocasió l’espectacle s’haurà d’adaptar a les normatives sanitàries vigents per tal d’aturar la propagació de La Covid 19;
L’aforament es veurà reduït al 50% de la capacitat de l’espai i el públic haurà de romandre assegut, amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat establertes.

INFORMACIÓ:
1- ALBERT PLA (Espectacle Miedo)
Dia: Dissabte 24 d’abril
Horari: 20.00h. Obertura portes 19:30h
Espai: Teatre Monumental.
Entrades: https://www.entradesculturamataro.cat/acte/miedo-20-16372
En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a fer un repàs carregat d’ironia pels temors humans quotidians com la por a un mateix o bé la por a la mort.

2- XICS’N’ROLL TRIBUT: DESCOBREIX QUEEN
Dia:
Diumenge 25 D’abril
Horari: 12.00h. Obertura portes 11:30h
Espai: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25
Preus: 
*Menors de 3 anys: gratuït
*Entrada anticipada 8€
*Entrada a taquilla: 10€
*Pack d’entrades 2 adults + 2 infants: 25€
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/xics-n-roll-tribut:-descobreix-queen/14876/casa-de-la-musica-mataro/web
Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, I Want To Break Free, Under Pressure, … Farem un repàs per la discografia d’una de les bandes més mítiques de la història del rock. Els èxits de Queen en un format especialment dissenyat pels més petits de la casa, adaptat a les normatives sanitàries vigents!. Veniu en família a gaudir d’un dels grups més mítics de la història de la música.

 

Deixa un comentari