Publicat el 22/05/2020

L’Ajuntament de Cabrils proposa escriure textos literaris sobre el confinament

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha fet que la Mostra Literària de Cabrils d’enguany hagi de tenir un format diferent de l’habitual. En aquesta nova edició, els organitzadors han decidit donar protagonisme a la situació que ens ha tocat viure i convertir-la en una oportunitat per a fomentar la creació literària entre els veïns i veïnes del nostre municipi.
Aquesta iniciativa es planteja com una manera de deixar constància del moment històric que ens trobem.
La nova edició del concurs literari anima als cabrilencs i cabrilenques a escriure textos, sigui de manera literal o figurada, al voltant de la temàtica del confinament o el postconfinament.

El certamen és obert a totes les persones del municipi i el tipus de text és lliure. Els textos han de tenir un màxim de 800 paraules i s’han d’enviar a cultura@cabrils.cat en format Word.  El termini de participació finalitza el 15 de juny.

A totes les persones que participin se’ls hi regalarà un llibre amb el recull de tots els escrits i els dibuixos del projecte “Cabrils per la finestra” al que anomenarem “Petites històries confinades, Cabrils en temps de pandèmia”.
L’acte de presentació del llibre tindrà lloc el proper 23 de juliol, data proposada enguany per celebrar Sant Jordi.

 

Deixa un comentari