Publicat el 28/07/2016

 

El pati de l’Escola L’Olivera acollirà un any més les degustacions de la millor restauració del municipi. Els restaurants que participen en aquesta cita oferiran una mostra de la seva gastronomia.

Des de fa anys, la Mostra s’ha consolidat com un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell, que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca.

L’acte inaugural tindrà lloc divendres 19 d’agost a les vuit del vespre. L’horari serà tots els dies de 2/4 de 8 de la tarda a 2/4 de 12 de la nit.

Durant els quatre dies l’organització posarà a disposició dels visitants un petit trenet, per poder traslladar-se còmodament a la Mostra i evitar problemes amb el transport privat. 
Aquest servei farà el recorregut habitual de l´autobús i funcionarà de set de la tarda fins a les tres de la matinada.

L’organització de la Mostra Gastronòmica va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils i el suport de la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli Discau, Font Vella, Damm i Arribas Center.

En l’edició d’enguany hi haurà 63 estands: 17 de restauració, 8 de comerciants, 5 de vins i caves amb la Denominació d’Origen Alella, 8 d’entitats i 25 paradetes d’artesans.

Els tiquets de tast i de veure es podran adquirir a la venda anticipada al estand que estarà situat davant el Centre Cívic La Fàbrica durant els dies previs a l’inici de la celebració. 
Els horaris de venda seran dimarts 16 i dimecres 17 de 18h-21h, dijous 18 de 10h-14h i 18h-21h, i el mateix divendres 19 de 10h-14h. 
De la venda de cada tiquet de tast i beguda es destinarà el 0,7 % a Càritas Parroquial de Santa Creu de Cabrils.

Per amenitzar i dotar d’un ambient més agradable la Mostra, el grup Blue Giu serà l’encarregat de posar la música Jazz que acompanyi visitants i expositors durant els quatre dies de la trobada.

Entre les activitats previstes destaca l’11a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils, que tindrà lloc diumenge 21 d’agost, de 10 a 14h, a la Sala La Concòrdia. Durant la trobada, es vendrà cava Parxet amb la placa commemorativa d’enguany.

A més, durant tota la durada de la Mostra Gastronòmica, a l´estand de l´Ajuntament i Museu Municipal, es podran veure els resultats de la restauració d´un document cabdal per a la història dels pobles del Baix Maresme: “El pergamí gegant de les franqueses de la Baronia del Maresme. Segle XV”. 
El diumenge 21 d’agost a les 19:30h, a l’estand de l’Ajuntament, el Museu Municipal de Cabrils farà una xerrada sobre el procés de restauració i divulgació del pergamí 436 i la història de la Baronia del Maresme per Alexis Serrano, director de l’Arxiu Comarcal del Maresme.

Deixa un comentari